DIENSTEN

Wekelijks nieuwe ocasions

Auto in en verkoop

Bij AK Automotive vindt u een divers aanbod dat loopt van betaalbare modellen tot luxe auto's, passend bij elk budget. Onze voorraad occasions wisselt wekelijks en omvat verschillende merken en typen. Elk voertuig wordt rijklaar afgeleverd, inclusief een geldige APK en een nieuwe olieservice, zodat u zonder zorgen direct de weg op kunt.

consignatieverkoop

Consignatie verkoop

Bij AK Automotive begrijpen we dat het verkopen van uw auto een tijdrovend en soms stressvol proces kan zijn. Daarom bieden wij een consignatie verkoopservice aan die het hele proces voor u vereenvoudigt en optimaliseert. Consignatie verkoop houdt in dat u uw auto aan ons toevertrouwt om deze namens u te verkopen. Hierdoor profiteert u van onze expertise, marktkennis en netwerk, terwijl u zelf minimale inspanning hoeft te leveren.

Auto diagnose

Diagnose

Bij AK Automotive begrijpen we hoe stressvol het kan zijn wanneer het motormanagement lampje van uw auto onverwacht gaat branden. Dit lampje, vaak een teken dat er iets niet helemaal in orde is met de motor of gerelateerde systemen, kan vele oorzaken hebben. Gelukkig bieden wij een professionele diagnose- en uitleesservice aan om snel de kern van het probleem te identificeren en op te lossen.

Car detailing

Car detailing

U kunt bij ons terecht voor de verzorging van het interieur en exterieur van uw auto. Hierbij moet u denken aan intensieve wasbeurt, polijsten en het aanbrengen van een coating.

Bemiddeling bij aan- en verkoop

Bemiddeling bij aan- en verkoop

Ook voor bemiddeling in de verkoop van auto's kunt u bij ons terecht. Dit tegen gustige tarieven. Bij verkoop halen wij de auto bij kosteloos bij u thuis op. Op zoek naar uw droomauto? Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u op zoek en onderhandelen voor u over een goede prijs.